Steak kartulite ja grillitud kabatšokiga

Altme Vivera Taimne Steak

Koostisosad

400 grammi beebikartuleid, koorega

250 grammi kirsstomateid

1 kabatšokk

50 grammi salatit

5 grammi peterselli

Oliiviõli, sool ja pipar

Valmistamine

Kuumutage ahi temperatuurini 200 ° C.

Poolitage beebikartulid ja asetage need küpsetusplaadile soola, pipra ja kahe supilusikatäie oliiviõliga. Aseta peale ka kirsstomatid.

Rösti kartuleid ja tomateid 25 minutit, kuni need on ahjus kuldpruunid ja pehmed.

Lõika kabatšokk pikkadeks viiludeks. Lisa neile supilusikatäis oliiviõli. Kuumutage küpsetusplaadil ahi kuumaks ja grillige kabatšokiviile põgusalt mõlemalt poolt. Lisa neile Salat ning maitsesta soola ja pipraga.


Haki petersell peeneks ja puista röstitud kartulite peale.

Pintseldage steak oliiviõliga ja grillige kaks minutit mõlemal küljel, kuni neil on kenad küpsetusjäljed.

Jagage kartul ja tomat nelja taldriku vahel koos kabatšokisalati ja steakiga.

Nõuanne: Maitsev ka koos vegan koorekastme või punase veini kastmega.

Head isu!

Altme Vivera Steak

Vivera Vegan Steak

  • 100% Vegan

  • Palju proteiini

  • Sisaldab rauda ja vitamiine

Saadaval: Tallinna Kaubamajas, Tartu Kaubamajas ning hästivarustatud COOP poodides