Spaghetti Bolognese

Koostisosad

1 sibul

1 küüslauguküüs

1 suur porgand

1 kabatšokk

150 g spagette

400 ml tomate püree 

värsked Itaalia ürdid

sool, pipar ja oliiviõli

200ml puljongit valikuline

Valmistamine

Haki sibul ja küüslauk peeneks.

Koori porgand ära ning lõigu koos kabatšokiga väikesteks kuubikuteks.

Küpseta spagette vastavalt pakendi juhistele.

Kuumutage praepannil supilusikatäis oliiviõli ja prae õrnalt küüslauku ja sibulat koos Vivera taimse hakklihaga kolm minutit läbipaistvaks. Lisage kabatšokk ja porgand ning praadige segades 5 minutit, kuni see on pehmenenud. Koorige lehed Itaalia ürtidelt ja haki jämedalt. Lisage pool ürtidest köögiviljasegule ja hoidke teine pool kaunistamiseks. Lisa tomatipüree ning maitsesta soola ja pipraga. Segage hoolikalt ja keetke 5–10 minutit. Kui vaja, lisage puljongit.

Jaga spagetid taldrikute  vahel ja tõsta lusikaga kaste peale. Kaunista järelejäänud ürtidega

 

Nipp: Võid lisada ka Vegan parmesani juustu kaunistuseks ning maitseks peale.

Head isu!

Vivera Vegan Hakkliha

  • 100% Vegan

  • Palju proteiini

  • Sisaldab rauda ja vitamiine

Saadaval: Tallinna Kaubamajas, Tartu Kaubamajas ning hästivarustatud COOP poodides