Šnitsel kartulite ja köögiviljadega

Altme Vivera Snitšel

Koostisosad

50 grammi kirsstomateid

1 punane sibul

200 grammi viilutatud porgandeid

200 grammi rohelisi ube

300 grammi kartuliviile

Vegan majonees

maitse järgi sool, pipar ja oliiviõli

Valmistamine

Lõika kirsstomatid neljaks ja punane sibul ribadeks.

Aja pann rohke veega keemiseni ja kuumuta oad ja porgandid pannil kuskil 8 minutit.

Kurna oad ja porgandid. 

Kuumuta suurel pannil kaks supilusikatäit oliiviõli ja prae kartuliviile ning sibulat segades 10–12 minutit kuni saavad kuldpruuniks. 

Kuumuta praepannil kaks supilusikatäit oliiviõli ja prae krõmpsuvaid šnitsleid keskmisel kuumusel kaks minutit mõlema külje pealt krõbedaks ja soojaks.

Jagage köögiviljad ja kartulid kahe plaadi vahel ning serveerige koos krõbedate šnitslitega ja vegan majoneesiga.

 

Head isu!

Altme Vivera Šnitsel

Vivera Vegan peekon

  • 100% Vegan

  • Palju proteiini

  • Sisaldab rauda ja vitamiine

Saadaval: Tallinna Kaubamajas, Tartu Kaubamajas ning hästivarustatud COOP poodides