Šakšuka sojapallidega

Koostisosad

200 g Vivera sojapalle

1 sibul

1 spl õli

2 punast paprikat

600 g tomatikonservi

2 tl paprikapulbrit

½ tl tšillipulbrit

½ tl köömneid

50 g vegan fetat

10 g peterselli

4 suurt pita leiba

Valmistamine

Kuumuta 1 spl õli ja prae sojapalle 5 minutit. Poolitage sibulad ja lõigake õhukesteks rõngasteks. Lõika punane paprika ribadeks.

Lisa sibul ja paprika ning prae 5 minutit. Lisage tomatikonserv, köömned, tšillipulber ning keetke ja vähendage kuumust madalaks. Maitsesta soola ja pipraga.

Kuumuta samal ajal rösteris pita leiba vastavalt pakendil olevatele juhistele. Purusta feta šakšuka kohale ja kaunista peterselliga.

Serveeri šakšukat koos pitadega.

 

 

Head isu!

Vivera Vegan Sojapallid

  • 100% Vegan

  • Palju proteiini

  • Sisaldab rauda ja vitamiine

Saadaval: Tallinna Kaubamajas, Tartu Kaubamajas ning hästivarustatud COOP poodides