Pasta taimse peekoniga

Koostisosad

175 grammi pennepastat

250 g šamplijone

1 porrulauk

1 küüslauguküüs

12 g piimavõid (mitteloomset)

12 g jahu

200 ml piima (mitteloomset)

oliiviõli, sool ja pipar

Valmistamine

Küpseta penne vastavalt pakendi juhistele.

Viilutage šampiljonid ja porru õhukeselt. Peske porru rõngad. Haki küüslauk peeneks.

Prae seened suures praepannil oliiviõlilaiguga kolmes partiis kuldpruuniks. Järgmisena prae porru õrnalt viis minutit. Eemaldage pannilt. Prae peekonitükid oliiviõliga krõbedaks (kolm minutit kõrgel kuumusel). Eemaldage pannilt. Sulata pannil või ja lisa küüslauk. Lisage jahu ja keetke segades kolm minutit. Lisage näputäis soola ja seejärel mitteloomne piim. Vähendage kuumust madalaks ja laske kastmel segades pakseneda. Lisa pasta, seened, porrulauk ja pool peekonist ning sega läbi. Pange pasta taldrikutele ja jagage ülejäänud peekon taldrikute vahel ära. Maitsesta rohke värskelt jahvatatud pipraga.

 

 

Head isu!

Altme Vivera Bacon Pieces

Vivera Vegan Peekon

  • 100% Vegan

  • Palju proteiini

  • Sisaldab rauda ja vitamiine

Saadaval: Tallinna Kaubamajas, Tartu Kaubamajas, Stockmannis ning hästivarustatud COOP poodides