Kartulisalat Vivera peekoniga

Koostisosad

Kogus: 4-6 inimesele

6 keedetud kartulit, tükeldatuna

3 värsket soolakurki, tükeldatuna

2-3 vart
sellerit, tükeldatuna

4-5 redist,
viilutatuna

1 punane sibul, hakituna

2-3 sl kappareid

100 g Vivera taimset peekonit

Salatikaste:

100 g taimset
koort või hapukoort

1,5 dl majoneesi

1 tl teralist või
tavalist sinepit

Värsket hakitud
rohelist sibulat või murulauku

Soola ja pipart

Valmistamine

Tõsta kaussi keedetud ja tükeldatud kartul ja lisa soolakurk, seller, redis, sibul ja kapparid. Sega kokku taimne koor ja majonees või kasuta ainult majoneesi. Maitsesta salatikaste sinepi, soola, pipra ja soovi korral ka paari sortsu soolakurgivedelikuga. Kalla salatikaste salatikomponentidele ja sega läbi. Kontrolli maitseid. Lisa Vivera taimse peekoni ribad. Soovi korral võid need ka enne pannil vähese õliga või ahjus krõbedamaks röstida. Võid peekoniribad lisada kas salati peale sätituna või segada ka need salatikastmega läbi. Serveerides puista peale värsket hakitud rohelist sibulat või murulauku.  

 

 

Head isu!

Altme Vivera Bacon Pieces

Vivera Vegan Peekon

  • 100% Vegan

  • Palju proteiini

  • Sisaldab rauda ja vitamiine

Saadaval: Tallinna Kaubamajas, Tartu Kaubamajas, Stockmannis ning hästivarustatud COOP poodides

Retsept on loodud Tuuli Mathiseni poolt

Vaata ka tema teisi maitsvaid retsepte.