Karjuse pirukas

Altme Vivera Taimne hakkliha

Koostisosad

1 suur porgand

200 g hernest

1 küüslauguküüs

1 sibul

2 spl oliiviõli

1 tl kuivatatud tüümiani

1 tl kuivatatud rosmariini

175 g Vivera vegan taimset hakkliha

1 spl tomatipastat

400 g tükeldatud tomatit 1 purk

50 ml punast veini

450 g kartuliputru

75ml puljongit

75 g taimset juustu

Valmistamine

Kuumutage ahi temperatuurini 180 ° C.

Viiluta porgand, haki sibul ja küüslauk peeneks.

Kuumuta pannil õli. Lisage küüslauk, sibul, porgand, rosmariin ja tüümian ning praadige 6 minutit.

Lisa taimne hakkliha, herned ja tomatipüree ning prae 1 min.

Lisage tükeldatud tomatid, punane vein ja 75 ml puljongit ning hautage ettevaatlikult umbes 10 minutit, kuni suurem osa niiskusest on aurustunud.

Maitsesta soola ja pipraga.

Pange kõik ahjuvormi ja katke kartulipudruga.

Puista peale veganjuust, siis aseta roog ahju. Küpseta umbes 25 minutit kuni juust läheb kuldpruuniks.

Head isu!

Vivera Vegan Taimne hakkliha

  • 100% taimne

  • Palju proteiini

  • Sisaldab rauda ja vitamiine

Saadaval: Tallinna Kaubamajas, Tartu Kaubamajas ning hästivarustatud COOP poodides